Najnovšie poklady

Boh sa priblížil

Novinka Boh sa priblížil
Autor: Lucado Max

Všetko sa to stalo za okamih, ten najpozoruhodnejší zo všetkých okamihov. Boh sa priblížil...

Viac detailov

5,50 €

toto ma zaujíma

...Neprišiel ako záblesk svetla či neprístupný dobyvateľ, ale ako ten, ktorého prvý plač počuli roľnícke dievča a ospalý tesár. Ruky, ktoré ho držali ako prvé, nemali pekne upravené nechty, boli špinavé a mozoľnaté. Nijaký hodváb. Ani slonovina, ani žiadna reklama, žúr či rozruch.


Boh sa priblížil. Kvôli nám!

V tejto nádhernej knihe Max Lucado pozerá na Spasiteľa, ktorý sa pohyboval medzi nami, výslovne ľudským pohľadom. A tým z nás, čo by chceli, aby Ježiš zostal božský, vzdialenejší a predvídateľný, hovorí: „Nerobte to. Prepánakráľa, nie! Nech zostane taký ľudský, aký chcel byť. Vpusťme ho do šlamastík a špiny nášho sveta.“ Lebo len keď ho tam vpustíme, môže nás odtiaľ dostať.

Max Lucado je kazateľ, ktorý píše, a spisovateľ, ktorý káže. On a jeho manželka Denalyn slúžia v Oak Hills Church v San Antoniu, v štáte Texas. Majú tri dospelé dcéry – Jennu, Andreu a Sarah, zaťa Bretta a milého, no lenivého zlatého retrievera Molly. Max je jediný autor, ktorý vyhral tri ceny Christian Book of the Year (Kresťanská kniha roku). V roku 2005 ho časopis Reader’s Digest nazval "najlepším kazateľom Ameriky". Na Slovensku už vyšli jeho knihy Láska hodná dávania, Bez strachu a Súradnice nádeje 3:16.

Rok vydania 2011
Vydavateľstvo Kumran
Jazyk slovenský
Väzba mäkká
Počet strán 136
Prebal nie
Stav Úplne nová, nepoužívaná
Path: > > Boh sa priblížil

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: