Najnovšie poklady

Satanova návnada


Kniha Satanova návnada odhaľuje jednu z najzákernejších Satanových pascí, ktorá sa ťa snaží odlákať od plnenia Božej vôle. Je ňou pohoršenie a zranenie.

Viac detailov

6,50 €

toto ma zaujíma

Ježiš povedal: "Nie je možné, aby neprišli pohoršenia...." (Lukáš 17:1). Aj napriek tomu si mnohí ľudia vôbec neuvedomujú, že sa dali zlákať Satanovou návnadou. Nenechaj sa preto klamať! Určite budeš mať v živote príležitosť pohoršiť sa. Je len na tebe, či dovolíš, aby to ovplyvnilo tvoj vzťah s Bohom. Tvoja reakcia rozhodne o tvojej budúcnosti. Môžeš byť oslobodený zo Satanovej pasce tým, že sa nenecháš viac zlákať jej návnadou - pohoršením. Nezostaneš ani zranený, ani urazený a vymaníš sa zo sebaľútosti.

Satanova návnada je ďalším bestsellerom Johna Bevere a ukazuje v nej, ako uniknúť z diablovej pasce. To najlepšie, čo nám život ponúka, je náš ničím neobmedzený vzťah s Bohom. Jediné, čo nám stojí v ceste je hriech. Nenechajme sa zmiasť nástrahami diabla, ale žime svoj život v blízkosti Najvyššieho. Kniha taktiež obsahuje podnety na diskusiu a modlitby za konkrétne oblasti duchovného života.

Rok vydania 2005
Vydavateľstvo Slovo života
Jazyk slovenský
Väzba mäkká
Počet strán 188
Prebal nie
Stav vynikajúci stav
Path: > > Satanova návnada

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: