Pozor: Posledné kusy na sklade!
Dostupný dátum:
Šéfkuchár Patrik Jaros a fotograf jedál Günter Beer sa rozhodli vytvoriť skutočne novú kuchársku knihu - kuchársku knihu pre osamelo žijúcich a malé kuchyne 21. storočia, ktorá bude denne použiteľná, zrozumiteľná každému amatérskemu kuchárovi a v receptoch bude používať prísady, ktoré má zvyčajne každý doma. Obsahuje mnoho nových, ešte neznámych receptov a pracuje so zvyškami, ktoré sú dostupné všade, kde sa varí a konzumuje. Navyše prezentuje známe prísady v úplne nových súvislostiach a používa hotové výrobky z regálov supermarketov, aby ich s minimálnymi nákladmi prekvapujúcim spôsobom zošľachtila. Najvlastnejšou ingredienciou tejto knihy je však fantázia.
Rok vydania | 2010 |
Vydavateľstvo | Slovart |
Jazyk | slovenský |
Väzba | pevná |
Počet strán | 256 |
Prebal | nie |
Stav | Ako nová |
Umiestnenie | 36/1 |
2,50 €
2,50 €
4,50 €
2,50 €
4,50 €
2,50 €
12,50 €
5,50 €
4,50 €
6,50 €
4,30 €
2,40 €
2,40 €
4,50 €
15,00 €
8,50 €
1,50 €
2,80 €
3,30 €
1,90 €
2,40 €
1,90 €
4,50 €
7,50 €
7,50 €
3,50 €
4,50 €
5,50 €
4,50 €
4,50 €