Najnovšie poklady

Ryby a plody mora

Prehľadne spracované plnofarebné recepty na množstvo jedál z rýb a iných plodov mora (kalmárov, krabov, morských rakov a pod.)

Viac detailov

1,50 €

toto ma zaujíma

Čerstvé šťavnaté morské živočíchy sú jedným z pokladov prírody. Táto zbierka klasisckých receptov využívajúca lahodné plody mora zahŕňa zapečené ryby, polievky, paelly, morské raky, zapekačky, bujabézy (husté rybacie polievky), garnáty s cesnakom a ďalšie špeciality. Prípravu jedál uľahčujú zrozumiteľné návody na prípravu ustríc a údeného lososa, suši aj sašimi i chutných vývarov a omáčok.

Rok vydania 1999
Vydavateľstvo Slovart
Jazyk slovenský
Väzba mäkká
Počet strán 64
Prebal nie
Stav Úplne nová, nepoužívaná
Umiestnenie st

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: