Najnovšie poklady

Pomáhaj a chráň

4,50 €

toto ma zaujíma

Snáď neexistuje človek, ktorý by nemal vtipnú/milú/úsmevnú/zábavnú/poburujúcu či nepeknú historku s policajtom... Mnohokrát keď ich vidíme odstavených v zašitom úseku vozovky, prevrátime oči a dupneme na brzdu. Zabúdame na to, že sú to ľudia presne takí, ako sme my, obzvlášť ak stretneme dopravákov. A Rudolf Kukla, hlavná postava tejto knihy, ním chce byť. Veľmi. Priam až nadpozemsky si praje stať sa dopravným policajtom, mať rešpekt a rozdávať pokuty. Ale on... skončil na kriminálke. A musí objasniť vraždu prostitútky Karin Novákovej, ku ktorej, ehm... zvykol zbehnúť aj on.

Z manžela pod papučou, z človeka so žiadnym sebavedomým, z ľahko podpriemerne inteligentnej bytosti sa tak stáva detektív, ktorý je na celú vraždu sám.
Autor si trefne vystrelil z profesie, ktorou sa sám živí. Titul Pomáhaj a chráň tu nie je preto, aby niekoho úmyselne zosmiešnil. Skôr preto, aby pobavil, nielen nás – čitateľov, ale aj ľudí, ktorí denne vidia to, o čom sa my dozvedáme len zo správ. Presne ti, ktorí musia byť ako prví svedkami ohavných trestných činov.

Rok vydania 2018
Vydavateľstvo JJK trade
Jazyk slovenský
Väzba pevná
Počet strán 232
Prebal nie
Stav Ako nová

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: