Najnovšie poklady

Rok v ovocnej záhradke

Novinka Rok v ovocnej záhradke

Rady záhradkárom od najuznávanejšieho slovenského odborníka profesora Ivana Hričovského.

Viac detailov

5,50 €

toto ma zaujíma

Záhradky Slovenska nadväzujú na tradície starých záhrad z trvalých kultúrnych hodnôt, ktoré postupne odovzdávali naši starí rodičia a rodičia. Záhradka je koreňom kultúry i zrkadlom kvality života. Je neodmysliteľnou súčasťou mnohých rodín. Naším spoločným cieľom je, aby záhradky už v prvých rokoch 21. storočia boli viac ekologické, prírodné, a menej chemické. Na to väčšina záhradkárov myslí vo všetkých ročných obdobiach a k tomu má prispieť aj táto neveľká, ale všetkým záhradkárom prístupná knižka.

Záhradkárskym hitom isto bude Rok v ovocnej záhradke z pera najuznávanejšieho slovenského odborníka profesora Ivana Hričovského a jeho žiaka Martina Dureca. Knižná novinka je nepochybne vynikajúcim darčekom pod stromček pre každého záhradkára.

Autori podávajú informácie nielen o tom, aký je zdravotný význam ovocia, čo treba robiť v jednotlivých mesiacoch počas roka, ale prístupnou formou vedú čitateľov aj k hlbšiemu poznaniu a odpovediam na otázky ako a prečo rezať a tvarovať ovocný strom a ker, prečo vyberať odolné alebo aspoň tolerantné odrody pri novej výsadbe alebo pri rekonštrukcii záhradky, prečo je dôležitá výživa, závlaha a podobne. Nezabúdajú ani na staré krajové odrody, ktoré už postupne „odchádzajú“ z našich pôvodných oblastí.

S vyjadrením poďakovania vydavateľstvu Metro Media za dvojicu autorov prajem záhradkárom veľa úspechov počas všetkých dvanástich mesiacov roka.

Rok vydania 2007
Vydavateľstvo Metro Media
Jazyk slovenský
Väzba mäkká
Počet strán 132
Prebal nie
Stav veľmi pekný stav
Umiestnenie 38/5
Path: > > > Rok v ovocnej záhradke

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: